A Lot Of Taste

Hvis der skal power på drengen. Volumen på procenterne og stor smag i glasset, så er det “Big, Bold & Beautiful”-Boxen, du skal have fingrene i – men skynd dig! Det tungeste af det hazy, det mest solide af det sorte og en old school IPA, der består af det, øldrømme er gjort af.

Big, Bold & Beautiful (large) består af 12 øl:

  • 3x Diabolic 44cl – Hazy Double IPA 7,5% fra Amager Bryghus
  • 3x Get Schwifty 33cl -IPA 6% fra Flying Couch
  • 3x Black To the Future 33 cl – Imperial Stout 10% fra Flying Couch
  • 3x Ye Olde Mambo 44cl – Hazy Double IPA 7,5% fra Bad Seed/Gamma

495,00DKK

Ønskeliste Ønskeliste Ønskeliste
SKUBigBoldLarge Category

Om øllene i denne kasse:

“Diabolic” er en virkelig, virkelig intens humlet sag fra Amager Bryghus. Men ikke mere intens, end at den nok skal glide ned. Det er med andre ord Hazy Juice fra absolut øverste hylde.

“Get Schwifty” er rigtigt nok inspirerret af serien Rick & Morty. Det er en heftig øl med en stor smag. Humle, juice, fyrnåle og masser af kærlighed.

Der gemmer sig muligvis også en filmreference i “Black To The Future” et sted… Øllen er indbegrebet af Big, Bold & Beautiful. Sort, kraftfuld, ristet og urimeligt lækker!

“Ye Olde Mambo” er et colab mellem Bad Seed og Gamma. Allerede der burde de fleste være solgt. Intens, tyk, cremet humlejuice. Nul bitterhed og kæmpe aroma. Et must for hazy-fans!

Om du er til en klassisk pilsner, en bitter IPA eller en kraftig stout, har vi en Bottle&Can Box, der passer til dig og som vil give dig en smagsoplevelse! Øllene kan drikkes sammen eller hver for sig. 

Vi udvikler vores eksklusive Bottle&Can Boxes i tæt samarbejde med de bedste danske bryggerier. En Bottle&Can Box indeholder altid øl, der er ekstremt let drikkeligt, smukt pakket ind og som gør sig fremragende til enhver lejlighed.

  • Vi håndplukker de bedste danske øl
  • Vi sammensætter vores spændende Bottle&Can Boxes for dig
  • Vi leverer direkte til din hoveddør i løbet af 1-2 dage
  • Du får fri fragt på køb over 500 kr.